Top

Alt om Historie

Magasinet Alt om Historie

Er du meget interesseret i historie, og sætter du pris på gode og dragende fortællinger? Så er magasinet Alt om Historie helt sikkert noget for dig. Magasinet har eksisteret i mere end 10 år nu og har beriget masser af danskere med et indblik i, hvordan konflikter har udspillet sig førhen. Det er et yderst populært magasin, som er videnskabeligt og faktuelt. Alt om Historie er et nordisk blad, hvilket bliver tilpasset til de respektive lande – hvorfor det danske Alt om Historie primært cirkulerer omkring dansk historie. Dette unikke magasin kan læses af alle og er fremragende som undervisningsmateriale i de danske folkeskoler eller institutter, der gerne vil berige eleverne med begavet historiefortælling. Alt om Historie er et magasin af høj kvalitet, som er godt fortalt i øjenhøjde.

God og værdiskabende underholdning

Alt om Historie er et magasin, der udkommer en gang om måneden. Her finder du masser af gode fortællinger, beretninger og informationer om den danske historie gennem tiderne. Det er alt fra krige til kærlighedsforhold, kongerækken, opdagelsesrejser, gravfund, boganmeldelser og quizzer om dansk historie. Samtidig med at du får et kulturhistorisk indblik i gode gamle Danmark, får du også masser af af god og værdiskabende underholdning, som har substans og indhold. Har du klæberhjerne, er det et godt magasin at abonnere på, da du hele tiden bliver fodret med ny viden. Er du bare almindeligt begavet, er ønsker du at blive det, byder Alt om Historie på så mange unikke historier og fortællinger, at du ikke kan undgå at blive klogere, for hver gang du læser det. Der er altid nye historier på beddingen

 

Spænding og populærvidenskab samlet i ét magasin

Det kræver dygtige og alsidige fortællere at kombinere spænding med faktuel videnskab. I dette magasin forenes spænding på fornem vis med populærvidenskaben, som breder sig som ringe i vandet. Det får du, når du læser Alt om Historie, hvor der udelukkende er indsigtsfulde og intelligente fortællere, der formår at levere varen. Samfundsmæssigt er det en stor gevinst, at læserne interesserer sig for den danske historie og bliver klogere på det fundament, vi er bygget på. Det er alt fra demokratiets tilblivelse til dokumentarfilm om udgravninger og meget andet. Vil du være skarpere på almen dannelse og historie, er Alt om Historie et lærerigt og berigende magasin, som fylder din hjerne med brugbar viden, du kan brillere med en dag, hvor samtalen sporer sig ind på historien om Danmark.