Top

Bilmagasinet

Bilmagasinet for alle med benzin i blodet

Er du vild med biler og alt, der er værd at vide og læse om biler, er Bilmagasinet det ultimative bilmagasin for dig. Bilmagasinet har i årevis været et af de mest prominente magasiner, hvad angår biler i Danmark, hvor vi har stolte traditioner i forhold til at holde os opdateret på biler og nyheder. Bilmagasinet er klart et blad, der henvender sig til det mandlige publikum, men der er så sandelig også noget for kvinder, der vil gøre sig klogere på, hvad der kommer frem af ny bilteknologi. Det er klart et mandehørmsmagasin, men samtidig er det sagligt og professionelt magasin, som formår at levere alverdens tests og nyheder i øjenhøjde.

Af passionerede bilfans til passionerede bilfans

Det er tydeligt at mærke på skrivestilen, at det er passionerede bilfans, der står bag. Samtidig er det så nede på jorden og så sagligt, at det lækker læsning, som er virkelig brugbart. Jo, selvfølgelig er journalisterne mærket af egne interesser og passioner, men dette gøres også klart. Til stadighed er Bilmagasinet spækket med så mange nyheder, tests, guides, inspiration og meget andet, der er altid er rigtig spændende læsning, hvis man har lidt benzin i blodet. Her kan du læse om asiatiske biler, amerikanske muskelbiler, elbiler, Tesla på vej med nye tiltag. Her er noget for enhver smag, og der er masser af tests af biler, som du kan bruge til at vurdere, om disse er noget for dig. Det er saglige vurderinger af fagligt kompetente folk, som tager deres job alvorligt.

 

Det mest faglige bilmagasin i Danmark

Er du til seriøse biltests, er Bilmagasinet noget for dig. Sætter du pris på gennemarbejdede artikler frem for de hurtige og overfladiske, er Bilmagasinet det oplagte valg. Det er et seriøst magasin, som uden tvivl det mest faglig og seriøse bilmagasin i Danmark. Har bliver du fodret med en masse brugbare tips og tricks. Du bliver klogere på biler og fremtidens teknologi. Test af nye biler, der kan køre selv. Formel 1 – alt om bilerne og kørerne. Vil du være udstyret med viden om biler, er det Bilmagasinet, der er den hurtigste vej, da du her får det hele samlet i ét hæfte, som bliver serveret med stor faglig integritet og passion for biler. Ønsker du en dragende og fængende biljournalistik, bør du ikke læse andet end Bilmagasinet, som du kan abonnere på og få leveret til din dør én gang om måneden.