Top

Bolig Magasinet

Bolig Magasinet til inspiration

Elsker du at søge inspiration om bolig og interiør, er Bolig Magasinet det ultimative blad for dig. Her får du et kig indenfor hos kendte danskere, kunstnere, designere og mange andre, som har nogle flotte, banebrydende, innovative og kreative huse. I Bolig Magasinet finder du masser af spændende læsning  – og endnu bedre en masse inspirerende huse, som kan skabe stor misundelse. Du får desuden masser af konkurrencer såsom, hvem har Danmarks smukkeste soveværelse eller køkken. Holder du af at snage i folks privatliv inden for bolig og interiør, er Boligmagasinet noget for dig. Det er hovedsageligt kvinder, der er målgruppen, men ønsker man som mand at se nogle flotte og inspirerende huse og lejligheder eller få gode råd til eget hjem, er Bolig Magasinet spækket med velskrevede artikler.

Inspiration til alle

Bolig Magasinet byder på et væld af gode tips og tricks til egen bolig, hvor du får inspiration i den dyre ende, men også til budgetkøb. Der er derfor noget til alle – uanset om du bor i et stort, dyrt hus eller i en lille 1-værelses lejlighed. Bolig Magasinet byder yderligere på et kig ind hos udenlandske designere, som har udformet nogle ganske beundringsværdige huse og lejligheder og har skabt en platform af den rene luksus. I Bolig Magasinet får du et godt miks af dyrt design med billige tips. Der er desuden masser af læsning og sider med shopping, da det er Bolig Magasinets hensigt at udstyre dig med alt, hvad du har behov for, således at du også kan shoppe de ting, du ser i bladet.

 

Abonnér og få masser af gode gaver

Når du er abonnent hos Bonnier og Bolig Magasinet, kan du se frem til en masse lækre gaver, når du modtager dit magasin. Her er alt fra stilistiske designerting som Lyngbyvasen, OYOY Pingvin og mange andre spændende ting, som er værd at se frem til. Disse gælder kun for abonnenter. Er du meget passioneret omkring bolig, indretning, design, tips, inspiration og meget andet inden for hjem og livsstil, får du tilfredsstillet dine behov til fulde. Én gang om måneden bliver du beriget med indblik i de flotteste huse fra nær og fjern, og du masser af gode, brugbare tips til din egen bolig. Der er noget for enhver smag, da det Bolig Magasinet henvender sig til det brede publikum – dog med kvinder i overtal af den faste læserskare. Ikke desto mindre er det et af de mest inspirerende, danske boligmagasiner på markedet.