Top

Digital Foto

Magasinet Digital Foto

Er du hobbyfotograf? Holder du af at læse om fotografi og se masser af smukke og inspirerende billeder? Så må magasinet Digital Foto være noget for dig. Med Digital Foto får du Danmarks største magasin til passionerede hobbyfotografer, som nyder at se spændende billeder og reportager fra hele verden. Bladet udkommer i hele Norden, hvor det har godt 250.000 læsere. Er du blandt de mange læsere, der nyder godt af de mange tips og tricks til, hvordan du mest muligt ud af funktionerne på dit kamera, er Digital Foto en kavalkade af guides og interviews med fagpersoner, som giver gode råd til at tage bedre billeder. Digital Foto byder også på introduktion til kurser i billedbehandling, således at du kan redigere dine billeder, så de står knivskarpt.

Test af masser af udstyr

Alle udgaver af Digital Foto er spækket med tests af udstyr inden for foto og tilbehør. Vil du være opdateret på, hvad der rører sig af nyeste udstyr, er det Digital Foto, du bliver så meget klogere af. Ud over en masse levende og spændende fortællinger og portrætter byder Digital Foto også på et væld af online kurser, videoer, testbilleder, undervisningsmateriale og meget andet, der beriger forbrugerne. Ønsker du at tilegne dig mere konkret viden om foto, og om hvorledes du kan forbedre din teknikker, så du tager flottere og skarpere billeder? Udnyt de mange muligheder, der ligger i Digital Foto, som vitterligt er et slaraffenland for entusiastiske hobbyfotografer. Du kan få meget mere ud af din hobby med Digital Foto – som af mange betegnes som det bedste fotomagasin i hele Norden.

 

Tag med på fotorejser

Lever du gennem og med dine billeder, har du også mulighed for at tage med Digital Foto på fotorejser, da der med jævne mellemrum bliver arrangeret ture rundt omkring i verden, hvor det er muligt at få nogle gode skud af naturens unikke elementer og dyrebare liv. Digital Foto afholder også fotokonkurrencer, hvor det naturligvis gælder om at tage de bedste billeder, som vurderes af professionelle fagpersoner. Der er naturligvis flotte præmier til vinderne. Ønsker du at blive en del af en slags foto-community for passionerede fotografer, der nyder at tage billeder i fritiden, er Digital Foto et magasin, der kan bringe dig rigtig mange gode stunder. Det er et kvalitetsblad, der har mange ting at byde på, hvor du bliver klogere gang for gang og holder dig opdateret på det nyeste gear i branchen.