Top

Gratis prøvepakker

Gratis prøvepakker

Der udkommer hele tiden nye produkter, som fabrikanterne gerne vil have forbrugerne til at teste. Med Kuponjagten får du adgang til et væld af forskellige magasiner med en gratis prøvepakke på for eksempel nye barberskrabere og parfume. Her på siden får du et overblik over alle de blade og magasiner, som du ser rundt omkring i landets kiosker. Forskellen er bare, at du har får det hele samlet ét sted samt får gode rabatter og tilbud. Vi fodrer dig hele tiden med de nyeste nyheder, så du kan få din gratis prøvepakke, når der udkommer et nyt magasin inden for din yndlingskategori. Er du vild med gør-det-selv arbejde, finder du eksempelvis tre udgaver af Gør Det Selv, hvor du får en lækker Nano skaljakke til en fuldstændig uhørt lav pris. Her er der, modsat mange andre tilbudssider, ikke nogen binding. Du betaler kun for det, du bestiller – og der kommer ingen skjulte gebyrer eller krav om månedlige betalinger. Det er bare gode tilbud, rabatter og ofte en gratis prøvepakke.

Bestil dit favoritmagasin med en gratis prøvepakke i

Vi har alle nogle emner, vi foretrækker at læse mere om end andre. Holder du meget af skønhed, sundhed, velvære eller måske bolig, kan du bestille fem udgaver af Bolig Magasinet til en vanvittig lav pris og få en gratis prøvepakke, som kan være en Lyngbyvase. Du får med andre ord rigtig meget værdi for små penge, og der er hele tiden disse godbidder at nyde godt af. Vi sørger for at holde siden godt opdateret med de nyeste udgaver og produkter, men du kan også følge os på Facebook, hvor vi er særligt aktive i forhold til at poste nyt indhold, når der kommer noget godt til dig. Og det gør der hele tiden. Du kan også prøve nye produkter af inden for barbering og hudpleje til kvinder og mænd, hvor du kan bestille din gratis prøvepakke med alt i ét. Det er meget svært at finde negative ting ved Kuponjagten, men skulle der nævnes noget, er det måske, at der er så mange gode ting at vælge imellem.

Bliv medlem i dag og få adgang til de mange gode tilbud nu

Kribler det i fingrene for at få mulighed for at gøre krav på alle de gode tilbud og måske en gratis prøvepakke, er det bare om at tilmelde dig hurtigst muligt. Der er som nævnt ingen skjulte gebyrer eller bindinger – du betaler kun for det, du vælger. Og der er ikke nogen irriterende sælgere, der ringer dig op for at sælge mere. Du bestemmer helt selv, og du har det gode overblik over alle vores unikke magasiner og dertilhørende produkter og tilbud.