Top

IFORM

Magasinet I FORM

Holder du af læse om fitness, sundhed, madopskrifter og træning? Er du kvinde, og kan lide at tilegne dig mere energi i dagligdagen og omfavne al mulig sundhedsfaglig input? Siden 1987 har I Form sat standarden for, hvordan et godt og velskrevet sundhedsmagasin skal skrives. Her får masser af tips, tricks og inspiration til, hvordan du optimere din hverdag og få fuld energi og overskud til hverdagens gøremål. I Form leverer på fornem vis altid sine artikler i øjenhøjde, og der er konkrete tips til, hvorledes man selv kan begive sig ud på nye eventyr med en sundere livsstil, som beror på træning og en sundere kost. Målgruppen for magasinet er kvinder, som har en særdeles travl hverdag, og som ønsker at finde den ekstra energi, der kan bidrage til at få den ønskede trænede krop og et lang og sundt liv med overskud til det hele.

Boost din sundhed

Går du meget op i sundhed, er I Form det mest givende magasin, da du får serveret en masse nyttige tips såsom, hvordan du forebygger mod sygdom og får både krop og sind til at spille bedst muligt sammen. Du kan give dig selv et regulært sundhedsboost med I Form, da du typisk får indsigt i komplette programmer og teknikker, som kan frigive det famøse overskud til at nå alt det, man ikke eller ville kunne. Der er ingen mirakelkure og hokus pokus. Det er benhårdt arbejde og selvdisciplin, der skal bære en frem, men hvorledes motivationen bibeholdes er en stor del af det. Ønsker du at tabe dig og komme med på en sundere bølge og en livsstil, som giver din sundhed et nyk op, er I Form med til at give dig inspiration og konkrete tips og løsninger. Det er leveret til kvinder, som vil have redskaberne til at opnår et sundt og aktivt liv – et liv som moderne kvinde, der har tid og overskud på energikontoen til at nå det hele. At være en god mor og en aktiv kvinde på samme tid.

 

Få bedre selvværd med I FORM

De typisk bevæggrunde for læsernes interesse i I Form er, at man gerne vil opnå et eller andet. Et bedre selvværd i sidste ende, som kommer sig af en sundere livsstil og et aktivt liv. Hver eneste artikel tilbyder meget enkle og brugbare programmer, opskrifter på lækker mad, kostplaner, nye tricks og teknikker til simpel træning i hjemmet og meget andet, som kan flettes ind i hverdagen hos den travle karrierekvinde. I Form har tilknyttet et hav af dygtige eksperter, som altid er garant for gode og velskrevede artikler, som leveres på en nem og spiselig måde, således at det hele ikke bliver for videnskabeligt. Holder du som læser af at blive fodret med brugbare tips til optimering af dit liv med alt fra sundhed til selvtillid, mad og træning? Så er I Form det bedste bud på en god sparringspartner, der kan give dig alt det, du har behov for, for at kunne få din hverdag til at glide nemmere med et stort smil på læben.