Top

Illustreret videnskab

Magasinet Illustreret videnskab

Siden 1984 har det famøse magasin, Illustreret Videnskab, indfundet sig i alverdens kiosker og butikker, hvor der forhandles med ugeaviser, blade og andre tidsskrifter. Illustreret Videnskab er et ganske velkendt blad hos de fleste, som handler om alt fra natur og teknik til videnskab og vanvittig viden om alt, hvad der rører sig i universet. Bliver du betaget af historiske fortælling, der er fortalt af dygtige skribenter, som sætter en ære i at formidle storytelling på højt plan om selv tunge emner om for eksempel Thutankhamons grav.

Magasinet er kendt for sine altid spændende og berigende artikler om videnskab fra hele verden og er det førende magasin af sin slags i Norden. Det udkommer i hele 21 lande, og flertallet af læserne er mænd, som har appetit på viden om, hvad der sker i den store vide verden.

Førende forskning

Vil du vide, hvad der sker inden for den nyeste forskning, hører du med stor sandsynlighed det først i Illustreret Videnskab. Her bliver der berettet om alle former for videnskabelige discipliner, og artiklerne bliver udarbejdet af i et tæt samarbejde mellem redaktionen og fagfolk på inden for de respektive felter af videnskaben.

Der anvendes billeder og materiale fra hele verden, som Ill.Vid. får adgang til. Dette er med til at gøre Illustreret Videnskab til et af de mest eftertragtede magasiner overhovedet, da det altid byder på unikke historier og fortællinger af passionerede journalister og fagfolk, som virkelig brænder for deres job.

Vil du læse dragende fortællinger, som centrerer sig om universet, forskning, viden og historie, er Illustreret Videnskab måske nok et af de absolut bedste magasiner i nyere tid.

 

Formidler i øjenhøjde

Skribenterne bag Illustreret Videnskabs fornemmeste opgave er, at de skal formå at formidle alt det her fagtunge, videnskabelige indhold på en letspiselig og letfordøjelig måde, således at alle kan forstå det. Såfremt man ønsker at berige sin hjerne med brugbar viden, er det her i dette magasin, hvor man får rig mulighed for at gøre dig klogere på alt fra nyeste rumforskning til hvorfor en bille har en bestemt farve. Der er altid en mening med galskaben, og den får du belyst på fornemmeste vis i Illustreret Videnskab. Ud over sine fantastiske illustrationer og billeder er Illustreret Videnskab kendt for netop at servere sine historier i øjenhøjde med læserne. Selvom det er indviklede sammenhænge og konklusioner, bliver det til stadighed udtryk således, at de fleste kan forstå det.