Top

Komputer For Alle

Magasinet Komputer For Alle

Har du stor interesse inden for computere, eller søger du viden om de nyeste produkter inden for PC, internet, smartphones, hjemmesider og meget andet, er Komputer For Alle et velkendt magasin, som har til formål at udstyre sine læsere med den viden, de ønsker at finde om de nyeste produkter på markedet. Ønsker du at følge med tidens udvikling inden for elektronik og computere, finder du altid interessante artikler med anmeldelser og tests, som giver indsigt i produktet. Komputer For Alle er et magasin, som henvender sig til brugere på alle niveauer med formidling i øjenhøjde. Der er grundige, udførlige guides til opsætning af diverse programmer, software osv., således at forbrugerne kan finde hjælp og vejledning et sted, hvor tingene bliver forklaret på en nem og let forståelig måde.

Masser af nyheder og tests

Siden 1996 er Komputer For Alle udkommet, og siden da har det for hver en udgave styrket sin position som det stærkeste og mest velkendte PC-magasin i Danmark. Vil du vide noget om nyheder inden for computer og teknik, er det her, du læser det først. Komputer For Alle er altid først med det nye, så du ikke går glip af den første test af den nye gamer PC eller en ny smartphone. Har du brug for trin-for-trin guides til opsætning, er det også i Komputer For Alle, du finder disse. Som abonnent på Komputer For Alle modtager du en masse ekstra goder. Det kan være en gratis hjemmeside, PC-support via Komputer For Alle Spørg Os Forum, som er knivskarpe på at hjælpe dig med det tekniske setup, hvis det er der, hvor skoen trykker.

 

Et computermagasin for alle

Komputer For Alle gør meget ud af, at deres magasin skal være læseligt af alle samt have interesse for alle, som lige har brug for et kyndigt råd om computere eller lignende. Derfor er det ikke kun et magasin for nørder, men i lige så høj grad for dem, der ikke selv kan noget med en computer – men som bare lige skal bruge en hjælpende hånd til at sætte et virusprogram op eller lignende. Du får meget mere ud af din PC med Komputer For Alle – og du får masser af velskrevede artikler og tests, som klæder dig bedre på som forbruger i forhold til, hvis du overvejer at købe den nye smartphone fra Samsung. Hvad siger eksperterne om den? Hvad kan den sammenlignet med den forrige og alle konkurrenterne? Læs det og meget mere i Komputer For Alle.