Top

Magasinet Liv

Magasinet Liv

Er du en kvinde i din bedste alder på de 40+, er Magasinet Liv det perfekte magasin for dig. Her får du serveret en masse let spiselige artikler, tips og tricks om alt fra skønhed til mode og design. Artiklerne handler blandt andet om rynker, forebyggelse heraf, om grå hår og overgangsalderen. Magasinet Liv er alt andet end et hurtigt blad, der kun kradser i overfladen af de udfordringer og problematikker, man møder som kvinde over 40 år. Der er ingen mirakelkure og hurtige løsninger – men til gengæld kan du se frem til at læse gennemarbejdede artikler, som er tilbundsgående og dybdeborende. Sætter du pris på fagspecialisters indsigt og viden og alt fra cremer til hårfarve, får du rigeligt af det i Magasinet Liv, som byder på fortræffelige artikler, som er konkrete og yderst anvendelige i dagligdagen.

Tager fat på tabubelagte emner

Magasinet Liv tager fat i de emner, som er svære at have med at gøre i hverdagen. Det kan være alt fra stress, depressioner, sygdomme og meget andet, som kan være vanskeligt at tale om. Med udgangspunkt i faglige vurderinger og meninger fra kendte meningsdannere får du gode råd til, hvad du kan gøre i særlige situationer. Følger du med i hvert et nummer af Magasinet Liv, bliver du taget gennem en livsrejse af dagligdagenss problematikker, som berører kvinder over 40 år. For mange er det en vanskelig alder at nå til, ligesom det for mange er svært at forene sig med, at det er den alder, man nu engang er nået – og altså længere er i 30’erne. Vil du have et magasin, hvor der er masser af substans og volumen, er Magasinet Liv det oplagte blad for dig, som sætter pris på at have et blad, du kan betro dig til.

 

Inspirerende og livsgivende

Holder du af at læse magasiner, som formår at levere kvalitetsindhold, der er inspirerende, motiverende og livsgivende? Med Magasinet Liv får du et blad, som virkelig sætter tingene i perspektiv, således at det giver mening. Selv komplekse emner bliver taget ned på et forståeligt niveau, som er behageligt og nemt at læse. Skribenterne på Magasinet Liv kan deres kram og ved en masse om, hvad det vil sige at være kvinde i sin bedste alder. Redaktionelt belyser Magasinet Liv nogle af de tematikker, som er særligt kendetegnende for kvinder over 40 år, hvilket de gør på glimrende vis. Det er kvalitetsjournalistik, som inddrager eksperter og fagpersoner, som har noget værdifuld viden at bringe til sagen. Magasinet Liv byder desuden også på masser af lækre gaver såsom tasker, læbestifter og smykker.