Top

National Geographic

Magasinet National Geographic

Holder du meget af at læse om historier fra hele verden? Historier fra en svunden tid? Historier om, hvad der sker i det ydre rum? Hvis ja, så er er magasinet National Geographic lige dig. Det er et magasin, der er blevet udgivet i mere end 100 år er blandt de absolut mest populære magasiner i verden. Vil du beriges med alt fra himmel og jord, fra nutid, datid og fremtid, er National Geographic rigtig givtig og informativ læsning, der gør dig klogere på livet. Sætter du pris på god læsning, er det her et magasin, der er nærmest notorisk for sine glimrende artikler, som er gennemarbejdet og faktatjekket. National Geographic er læsning for alle, der ønsker at udvide deres horisont. Størstedelen af læserne er mænd mellem 20 og 64 år – og der er godt 50 millioner læsere på verdensplan.

Reportager og fotos

Hvem sætter ikke pris på en fortræffelig reportage og lækre fotos, som illustrerer og skaber levende billedfortællinger? National Geographic er et af de mest grafiske og levende magasiner, hvor du får syn for sagen. De mange levende reportager og billeder skildrer jorden, universet og historien på behørig vis – og du får fuld valuta for hver en krone, du betaler for det legendariske magasin. Tag med på ekspeditioner til de fjerneste afkroge af verden og universet – og lad dig øjeblikkeligt fylde din hjerne med brugbar viden, som kan gavne dig på sigt. National Geographic er et helt unikt magasin, som både er farverigt og faktuelt. Kan du lide at læse og se billeder samtidig, er National Geographic det ideelle magasin for dig. Her er fortællinger for alle, som har appetit på at vide mere om, hvad der sker, er sket og vil ske i fremtiden.

 

God underholdningsværdi og masser af nyttig viden

Modsat mange andre blade og magasin får du rent faktisk noget nyttig viden med, når du lægger National Geographic fra dig igen. Hvis du kan. Det er dragende og enestående fortællinger af, hvad der sker på vores lille jordklode, i det store, ydre rum samt hvad der skete i krigene for mange år siden. Det er faktuel viden, som er pakket ind i rigtig god underholdningsværdi, fordi de pågældende reportere forstår at levere fortællinger i øjenhøjde til målgruppen. En målgruppe, som potentielt er alle, der kan læse og vil vide mere om, hvad der sker omkring os. Er vi på Mars om 10 år? Bliv meget klogere med National Geographic, som oplyser dig om alt fra forskning til erfaring og egenhændige oplevelser.