Top

Aktiv Træning

Få kraft og overskud i hverdagen med Aktiv Træning

Aktiv Træning er bladet for dig der elsker det nyeste indenfor kost, motion og en sund livsstil. Se alle aktuelle tilbud på bladet og vælg selv velkomstgaven.

Aktuelle kampagner

Stærke tilbud med magasinet Aktiv Træning

Er du mand og over 25 år? Så er magasinet Aktiv Træning måske noget for dig. Aktiv Træning er et blad, som er skabt med ønsket om at hjælpe mænd til at komme i form og samtidig synes, at det er sjovt. Aktiv Træning leverer masser af brugbare tips, træningsplaner, træningstips, kostplaner og meget andet, som bidrager til, at man får mere ud af den energi, man bruger på træning og sundhed.

Vil du have det maksimale ud af det, er magasinet med til at booste din træning og din generelle sundhed, som i den grad beror på din træning. Uanset om du løber, cykler, svømmer eller dyrker crossfit, bør det være holdningen, at det altid skal være lysten, der driver værket. Derfor er magasinet propfyldt med tips til gode oplevelser og træningsmetoder, der gør, at man er i stand til at bibeholde motivationen til fulde.

Guide til træningsudstyr

Holder du af at træne derhjemme, finder du også masser af tests af udstyr i Aktiv Træning, som kan være pejlemærke for, om det er gode eller mindre gode redskaber. Der tages udgangspunkt i faglige vurderinger af disse, således at du altid har et godt fundament at træffe beslutninger på.

Bladet har allieret sig med de førende eksperter inden for kost, sundhed og træning, hvorfor du altid kan regne med sagligt og fagligt indhold af en særdeles høj standard og ikke mindst en velfunderet standard, som beror på viden.

Hvert et nummer af Aktiv Træning er spækket med komplette vejledninger. træningsprogrammer og kostplaner, som er klar til brug her og nu. Du behøver ikke en dyr, personlig træning i dit lokale fitnesscenter – du får det hele serveret i af de mest læse træningsmagasiner overhovedet i Danmark.

 

Motivation er vejen til et sundere liv

I Aktiv Træning finder du masser af portrætter og inspirerende historier om folk, der har gjort det umulige muligt. Motivation er den vigtigste kilde til at opnå en sundere livsstil med et aktivt træningsliv, hvorfor denne er essentiel. I magasinet bliver disse serveret på fornemmeste vis af dygtige skribenter, som alle er eksperter i træning, og sundhed.

Læs også et væld af fortællinger om flotte præstationer, unikke oplevelser og masser af motiverende læsning, som skal danne grobund for et sundere og mere aktivt liv, som i sidste ende er med til at give et meget bedre selvværd på sigt.