Top

Velkomstgaver

Velkomstgaver

Holder du magasiner og læsestof i rigtig høj kvalitet, hvor du løbende får tilsendt den nyeste udgave samt en velkomstgave ved tilmelding? Kuponjagten faciliterer et udvalg af de mest fremtrædende og populære magasiner på markedet samt en masse gode tilbud, rabatter og gratis ting. Ønsker du at blive medlem og få adgang til de mange gode, modtager du en velkomstgave, som kvittering for din interesse. Kuponjagten samler de bedste tilbud ét sted, så du ikke behøver at lede efter dem flere steder. Du har som altid 14 dages fortrydelsesret ved tilmelding, og du binder dig ikke til dig noget dyrt abonnement. Her er gjort op med månedlige betalinger og skjulte gebyrer, da du kun betaler for det, du bestiller.

Vælg et magasin fra din favoritkategori og få en velkomstgave

Har du et særligt fagområde, der interesserer dig mere end noget andet, kan du eksempelvis vælge tøj. Her får du blandt andet tre numre af Iform samt en top og tights fra populære Kari Traa med i prisen. Du opnår gode besparelser på dit yndlingstøj, og du kan læse om tøj, træning, sundhed og meget andet. Du kan helt selv vælge mellem de mange kategorier, som blandt andet byder på elektronik, hus og have, tøj, kvinder, mænd og sport. Du finder en også en oversigt over alle de gode tilbud, således at du frit selv kan vælge, hvilket tilbud du har lyst til at benytte dig af samt få den bedste velkomstgave. Du kan også overraske en, du holder af med en udgave af Bil Magasinet og en eksklusiv Calvin Klein parfume til en skarp pris.

Altid nye tilbud og masser af gratis gaver

Sætter du pris på at få en lækker velkomstgave og efterfølgende få adgang til en masse gratis vareprøver, er det Kuponjagten det oplagte sted for dig at blive tilmeldt. Du bliver kontinuerligt eksponeret for en masse fristende, gode tilbud, der er svære at sige nej til. Du får det totale overblik over alle de bedste magasiner, som indeholder velkomstgave, gratis vareprøver og gode besparelser på eksklusive produkter og tøj. Det er et flot og præsentabelt reklamesite, hvor du finder alle mulige fristelser, der samtidig sparer dig penge. Er du en sand tilbudsjæger, er der rammegaranti på Kuponjagten. Du kan også like siden på Facebook, hvor der løbende vil blive postet de nyeste nyheder, så du kan følge med der også. Få Kuponjagten som i de gode, gamle dage – bare på nettet.