Top

Gør Det Selv

Magasinet Gør Det Selv

Er der en handyman eller handywoman gemt i dig, og har du mod på gør-det-selv løsninger i hjemmet, er Gør Det Selv et magasin, som hjælper dig godt på vej. Gør Det Selv er et blad, der har fokus på at hjælpe alle med lysten til at skabe noget selv til boligen. Her får du masser af gode og brugbare tips fra dygtige fagfolk, som har nedfældet alle deres tanker og opskrifter på unikke gør-det-selv løsninger. Gør Det Selv tag læseren i hånden og vejleder og inspirerer til selv at udføre rigtig mange praktiske opgaver i bolig, som kan være alt fra at bygge dit eget brændeskur til at lave badeværelset om. Det er både inde og ude løsninger, som Gør Det Selv på fornemmeste vis serverer for gør-det-selv folk med appetit på at udvikle og skabe noget selv, som de kan være stolte af. Den primære målgruppe for magasinet er mænd over 30 år, som sætter pris på at bruge hænderne og set det blive  til et flot resultat – velvidende om selv at have gjort det hele.

Grundige og udførlige guides

Søger du gode og gennem guides til, hvordan du selv kan gå i gang med det ene og det andet i hjemmet, finder du mange udførlige guides i Gør Det Selv fra gang til gang. Det er trin for trin-beskrivelser, som er formuleret på en måde, således at alle kan forstå det. Der anvendes ikke for mange fagtermer, og der bruges for så vidt muligt billedlige illustrationer. Uanset om det gør-det-selv arbejdet er opstået af hobby eller af økonomisk interesse, er Gør Det Selv magasinet et givtigt magasin, hvor fagudtryk forklares ved hjælp af beskrivelser. Det er et særdeles pædagogisk anlagt blad, som tager læseren i hånden hele vejen. Skal du have hjælp til et projekt, er det om at holde øje med, om det udkommer i det næste nummer af Gør Det Selv.

 

Fra udskiftning af vinduer til en hel tilbygning

Gør Det Selv har en målsætning om, at man gerne vil give så meget konkret viden ud, at det er muligt at levere opskriften på, hvorledes man bærer sig ad med alt fra udskiftning af et vindue til at bygge en hel tilbygning selv. Derfor bliver du som læser klædt godt på til dit projekt med kvalificeret vejledning og grundige beskrivelser og illustrationer. Læsevenligheden er i højsæde, og det samme er de udførlige guides, som skal munde ud i et perfekt resultat, som du som gør-det-selv mand selv har skabt med dine egne bare hænder.