Top

Costume

Magasinet Costume

Er mode en del af dit liv, og elsker du at læse kulørte blade, der er spækket med farverige reportage og tips og tricks til din garderobe, er Costume det ultimative modemagasin for dig. Costume er Danmarks ubestridt mest populære modemagasin, som navnligt læses af kvinder, der sætter pris på at læse om det nyeste af det nye inden for modebranchen. Her får du som læser indsigt i stærke reportage fra catwalken til samt interviews med skabere og designere til kendte og den almindelige forbruger. Costume er et stærkt brand, som måned efter måned formår at sætte standarden for, hvad et modemagasin skal indeholde for at leve op til læsernes forventninger, som er skyhøje. Costume byder på inspirerende artikler, billeder, guides til shopping og meget andet. Du finder alt fra eksklusive tasker til budgetfund i en lille undergrundsbutik i London. Her er alt, du behøver at vide om mode.

Tasker, parfume, cremer og designer outfits

Når du bestiller en udgave af Costume, har du mulighed for at gøre et endnu bedre køb. Der er altid gode tilbud på nye, fantastiske parfumer, håndtasker, læbestifter, cremer og meget andet, som kan give lidt ekstra glæde at se frem til, når du venter på at få leveret det i din brevkasse. Costume sætter barren højt for modemagasiner i Danmark, hvorfor det er det foretrukne blandt kvinder i alle aldre.

Én af de ting, der er kendetegnende for Costume, er, at alle artikler, fotos og reportager er af så høj en kvalitet, at man sidder og venter spændt og forventningsfuldt på hver udgave af Costume. Velskrevede artikler af passionerede skribenter, som selv elsker at være mode og begå sig blandt mode. Du får billeder direkte fra 1. parket fra catwalken i London, Milano, Paris og New York, og du får indblik i, hvad de forskellige modeller bærer af designer outfits, sko, pumps, læbestift, parfume og meget andet lækkert.

 

Shopping, gode råd og masser af tips og tricks

Holder du af et modemagasin, som fortæller dig, hvor du kan få alle de fede fund til ingen penge? Hvor du kan købe den nyeste kjole fra en kendt designer? Hvilken parfume, der hitter lige nu? Her i Costume får du serveret det hele på et sølvfad, så du ikke behøver at læse andre modemagasiner for at blive opdateret på det nyeste inden for modens vidunderlige verden. Costume har styr på alle trends og tendenser, og du får masser af gode råd og tips til egen garderobe.