Top

BO BEDRE

BO BEDRE Magasinet er alt det nyeste indenfor bolig og indretning

Er du til læsning om bolig og indretning i særklasse? Så er BO BEDRE det førende danske boligmagasin, som i mere end 50 år har glædet boliginteresserede læsere med kvalitetsindhold som indretning, beklædning, tøjdesign, madvarer, biler, smykker, personlig pleje og med andet, som bidrager til at BO BEDRE.

Kunne du tænke dig en masse god læsning omkring mode, indretning m.m.m., så har vi samlet en række aktuelle tilbud herunder. Vælg et antal blade og netop den velkomstgave du ønsker med i tilbuddet.

Bo Bedre er for alle

Den primær læserskare består af kvinder, men mændene følger ganske godt med, da fordelingen siger 61-39 i kvindernes favør. Aldersmæssigt ligger vi i alderen 30-64 år, og den gennemsnitlige indkomst hos hver læser er højere end gennemsnittet.

Der stilles store krav fra læserne til kvaliteten af magasinet, hvorfor BO BEDRE da også er det eneste medie i Danmark, som har tilegnet sig en status som superbrand. Sætter du pris på et kig ind i nogle inspirerende hjem, som kan give dig mod på at kaste dig ud i et projekt i hjemmet, er det i BO BEDRE, du finder det.

Er først med det nyeste

I magasinet sikrer et hav af knivskarpe journalister, fotografer og stylister, at BO BEDRE kan opretholde sin vanligt høje standard, hvor design og kvalitet stemmer overens. Magasinet er spækket med mærkevarer og kendte brands, som er eksklusive og elegante. De er altid først med det nyeste, hvorfor det er attraktivt at læse dette magasin, hvis du har råd til at erhverve dig nogle af de ting, som magasinet byder på.

Magasinet udgives i Norden og har særligt fokus på den skandinaviske stil, hvad angår bolig og design. Her får du et kulturelt indblik i fremtidige tendenser og trends, hvilke bliver dækket på fornemmeste vis af nogle dygtige skribenter, der brænder for deres niche.

 

Bo Bedre – En glimrende inspirator

Søger du nye idéer til dit eget hjem, og drømmer du om at forny og skabe noget særpræget? Så er det i BO BEDRE, hvor du læser det først. De mange velskrevede og illustrative artikler er med til at inspirere læserne til at skabe noget inden for egne rammer i hjemmet, og der er jævnligt videnstests, livsstilstests, konkurrencer, gallerier, portrætter af designere samt meget andet. Det er et velrenommeret magasin, som har fået en ophøjet værdi blandt den læserskare, som værdsætter det så højt. Det stiller krav til redaktører, journalister, fotografer og designere, som er med til at opretholde det gode image og ikke mindst levere den ene succesfulde udgave efter den anden. Sætter du pris på kvalitetslæsning og flotte billeder af fancy boliger? Så er BO BEDRE et magasin for dig.